Περισσότερες δυνατότητες επιβολής περιορισμών δικτύων στο Android Q

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Πολλά είναι τα οφέλη που φέρεται να έρχονται από την έλευση του Android Q, ειδικά όσον αφορά στο ζήτημα του κλειδώματος των καρτών SIM. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα από διάφορες διαδικτυακές πηγές, το Android Q, θα προσφέρει αρκετές επιλογές στους παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, ώστε να κλειδώνουν μία συσκευή περιορίζοντας τη χρήση της μέσω κάρτας SIM σε μία συγκεκριμένη υπηρεσία.

Η νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google φέρεται να έχει ένα μενού επιλογών για τον περιορισμό χρήσης των δικαιωμάτων πρόσβασης μίας συσκευής στο δίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο εκτιμάται ότι θα μπορεί να ρυθμίζει ένας πάροχος το ποιες συσκευές θα λειτουργούν αποκλειστικά και μόνο στο δίκτυό του και ποιες θα μπορούν να λειτουργούν ελεύθερες από τέτοιους περιορισμούς.

Περιορισμοί χρήσης σε συσκευές εκτιμάται ότι θα μπορούν να επιβληθούν και σε συσκευές με δυνατότητα χρήσης δύο καρτών SIM. Οι περιορισμοί στις κάρτες SIM θα μπορούν να επιβάλλονται άμεσα από τους παρόχους, με το λειτουργικό σύστημα να επιτρέπει στους παρόχους να ρυθμίζουν πολλές λεπτομέρειες για τους περιορισμούς αυτούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κλήσεις έκτακτης ανάγκης θα μπορούν να γίνονται ανεξαρτήτως παρόχου, παρακάμπτοντας όλους τους πιθανούς περιορισμούς στις κάρτες SIM.

Πηγή: pestaola.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More