Ασφάλεια Σπιτιού: Αυτό Είναι το Μικρό Λάθος με τον Μεγάλο Κίνδυνο!

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Αν τους ρωτήσετε, πολλοί είναι οι ιδιοκτήτες που θα σας πουν πως η ασφάλεια τους σπιτιού τους είναι από τις βασικές προτεραιότητές τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι παραβιάσεις των ιδιωτικών χώρων δεν είναι μια πραγματικότητα.

3 Έξυπνοι Τρόποι για να Προστατεύσετε το Σπίτι σας από τους Επίδοξους Ληστές

Η αλήθεια είναι πως οι παραβιάσεις αυτές αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Μια άλλη αλήθεια είναι πως οι περισσότερες από αυτές τις παραβιάσεις μπορούν να αποφευχθούν αν οι ιδιοκτήτες σταματήσουν να κάνουν ένα μικρό λάθος: να αφήνουν ξεκλείδωτες τις πόρτες τους. Μάλλον θα σας ακούγεται αστείο, αλλά οι περισσότερες παραβιάσεις γίνονται από την πόρτα του σπιτιού. Αποφεύγοντας αυτό το λάθος μπορείτε να μειώσετε κατά πολύ τις πιθανότητες να παραβιάσει κάποιος τον χώρο σας. Δείτε ενδεικτικά τι ανακάλυψε αμερικανική έρευνα:

ασφάλεια

Οι παραβιάσεις αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.

#1 Στο 30% των παραβιάσεων ο ληστής μπαίνει από κάποια πόρτα που δεν είναι κλειδωμένη Με λίγα λόγια, ένα πολύ μεγάλο μέρος των ληστειών θα μπορούσε να αποφευχθεί απλά κλειδώνοντας την πόρτα

Δείτε πώς θα Προφυλάξετε το Σπίτι σας από Κλέφτες αν Μένετε στον 1ο Όροφο

#2 Σχεδόν 1 στους 5 ιδιοκτήτες δεν κλειδώνει την πόρτα όταν βρίσκεται στο σπίτι του Υπάρχει η ψευδαίσθηση πως όταν βρίσκεστε μέσα στο σπίτι, το σπίτι δεν είναι στόχος ληστείας.

#3 Το 63% των ερωτηθέντων είπε πως γνωρίζει ανθρώπους που δεν κλειδώνουν το σπίτι τους Κάτι που επιβεβαιώνει όσα αναφέραμε παραπάνω.

ασφάλεια

Ένα πολύ μεγάλο μέρος των ληστειών θα μπορούσε να αποφευχθεί απλά κλειδώνοντας την πόρτα.

#4 Το εισόδημα δεν επηρεάζει απαραίτητα το αν κλειδώνει κάποιος το σπίτι του Το 20% όσων είχαν πολύ μεγάλο εισόδημα δεν κλείδωνε την πόρτα του σπιτιού του. Το ίδιο ποσοστό αναλογεί και σε όσους είχαν χαμηλό εισόδημα.

#5 Μόνο το 18% των ερωτηθέντων είπε πως αφήνει κάποιο κλειδί εκτός σπιτιού Κάτω από το χαλί, μέσα σε κάποια ψεύτικη πέτρα κλπ. Δηλαδή τα εφεδρικά κλειδιά είναι πολύ λιγότερα από τις ξεκλείδωτες πόρτες.

Κρυψώνες στο Σπίτι για Κοσμήματα και Χρήματα: Μοναδικές και Υπέροχες Ιδέες

#6 Οι Millennials (δηλαδή όσοι διανύουν την 3η και 4η δεκαετία της ζωής τους) ενδιαφέρονται κυρίως να προστατέψουν τα μετρητά τους Παρόλο που οι περισσότεροι χρησιμοποιούν κάρτες για τις συναλλαγές τους, οι millenials ενδιαφέρονται να προστατεύσουν τα μετρητά τους και όχι τις ηλεκτρονικές συσκευές, τα κοσμήματα, κλπ

ασφάλεια

Οι millenials ενδιαφέρονται να προστατεύσουν τα μετρητά τους.

#7 Τα συστήματα ασφαλείας μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά Τα σπίτια χωρίς συστήματα ασφαλείας είναι 300% πιο πιθανό να παραβιαστούν.

#8 Τα social media έχουν αυξήσει τον κίνδυνο Σκέφτεστε να ποστάρετε κάποια φωτογραφία από τις διακοπές σας; Λοιπόν… ξανασκεφτείτε το. Η έρευνα δείχνει πως το 78% των ληστών παρακολουθεί τα social media για να δει πότε ο στόχος τους θα λείπει!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

Πηγή: spirossoulis.com

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More